DE RENNERS VAN
WV HOUDIERUST

Paul Suijkerbuijk

Deze man beheerst het psychologisch spelletje als geen ander en kan als een dolle stier uit de startblokken vliegen.

Daarnaast een duidelijke visie op het leven met een van zijn befaamde uitspraken:

Leef nou eens een keer man!

Cees Elsten

De patron a.k.a. de Chullo van dit bijzondere gezelschap. Maar onderschat deze man niet! Hij laat zich zelden lossen uit deze groep jonge honden en is er iedere zondag stug bij!

Dennis Thielen

Een ongekend talent voor de combinatie bier drinken en fietsen. Ondanks zijn pas prille carrière heeft hij zich de wielersport snel eigen gemaakt. De Thiel is er steevast gewoon bij!

Je herkent hem vaak het beste na de koers in zijn blote chest met haar!

Tom Elsten

Een man met een enorme motor die zijn weerga niet kent. Je zal sterven in zijn wiel!

 

Hiernaast heeft hij een talent voor het enorm diep gaan. Herkenbaar aan een steeds beweeglijkere stijl en wat kwijl uit de mondhoeken. 

Paul Elsten

Paul Elsten, in het peloton beter bekend als 'DJ' of 'Elstak'. Deze man heeft in 2017 zijn definitieve comeback gemaakt in het wielerpeloton. Door zijn inspanningsastma is hij in aanraking gekomen met het wondermiddel salbutamol. Of het door de puffer of zijn ongekende goesting komt weet niemand, maar Elstak is dé motor van WV HouDieRust en wist iedere ploeggenoot al met zijn harde pedaal- en bierslagen ongekend veel pijn te doen!

Stefan Schroot

Een koning in het solo rijden van trainingsritten. Hij heeft geen boodschap aan groepsritten, want trainen doe je solo!

Na een slecht seizoen heeft hij beloofd verbetering te laten zien. Want dat er talent zit weten we allemaal, maar het komt er niet uit.

Jesper Masseurs

Misschien wel het grootste talent van deze groep renners. Met een overwinning in Berg en Terblijt op zijn naam is hij een voorbeeld voor velen.

 

Op dit moment is hij in training voor 2019 na een ernstige rugblessure. Hij zal sterker terugkeren dan ooit!
 

Werner Bruijns

Een echte bourgondische fietser die snapt welke elementen belangrijk zijn. Werner zal nooit verzaken in een rit en zal altijd lekker zijn beurten pakken.

Tevens een van de weinige die zijn benen scheert en geniet van een goed gesoigneerde renner!

Alex van Ginkel

Een vedergewicht en daarmee ongekend goed in de bergen. Hij laat zich niet vaak zien in de groepsritten, maar traint keihard in Eindhoven zowel op de fiets als met hardlopen.

Je zou hem ook wel een sluipschutter kunnen noemen. Je ziet hem nooit, maar als hij er is knalt hij als een malle! 

Jasper Finders

De dunne pieraas met de enorme bos haar op zijn knar en een tampeloeres zo lang als een zadelpen. Na 7 jaar zijn zolder te hebben verbouwd heeft deze man letterlijk weer het levenslicht gezien in 2019. Hij wist al vroeg in het seizoen enorme beukritten naar de Polytec af te werken om die trainingsachterstand maar zo snel mogelijk weg te werken. Door outsiders dit seizoen getipt als de man die kan gaan verrassen op de Strava-segmenten tussen Breda en Roosendaal. Hoofddoel voor 2019: zo snel mogelijk op het werk zien te geraken zonder auto!

Hij heeft te maken met jarenlang (mentaal) blessureleed wat hem aan de kant houdt. Zonde, want zo is zijn gebrek aan talent nooit echt duidelijk geworden.

We wachten nog steeds en zullen dat niet lang meer blijven doen.

Teun van Lier

Miguel Veeke

Zo scherp als een mes en zo sterk als een beer. Veeke is de man met een enorme anaconda in zijn broek en de felle acceleraties na elke bocht. Op de Borchwerf draaide hij al duizenden rondjes in de afgelopen wintermaanden op zijn met duct tape afgewerkte Giant. Zijn doel voor dit jaar is om een HDR zondagrit solo te eindigen en Thielen zoveel mogelijk te laten lossen. Het jaar lijkt nu al bijna succesvol!

© 2019 door WV Houdierust.

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon