• Chullo

Het winterseizoen is begonnen

De echte mannen staan nu op en trotseren de elementen! Allereerst afgelopen zaterdag in Minderhout waar Chullo en Suijk te maken kregen met een ultra vlak parcours, straffe tegenwind en Vlaamse schouderduwtjes. Uit frustratie probeerde Suijk driemaal een boom te ontwortelen door er met zijn schouder tegenaan te beuken. De triple na afloop maakte veel goed.


De start in Galder stond wederom in het teken van de achtervolging op Chullo. Den Thiel was bereid om de kop te nemen zolang DJ Stiletto na afloop maar zijn muzikale kunsten zou vertonen. Voort ging het langs oneindige graslanden, manse single tracks en door mulle zandstranden langs de Galderse meren! Chullo was niet te beroerd om zelfs de bevoorrading te ontwijken door een stuk af te snijden. Maar niets kon Tom (met zonnebril), Elstak, Suijk en den Thiel tegenhouden om voort te jakkeren langs het Hellegat en door het Mastbos op weg naar de finish. Daar wachtte wederom de erwtensoep en enkele glazen Leffe. Chullo werd niet meer teruggezien; DJ Stiletto ook niet.
10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

HDR hoogtestage in Limburg

20 Juli, de dag die bij vele HDR-renners al weken dik omcirkeld stond in de agenda was eindelijk daar. Ondanks de sneeuw, kou en lekke banden van de vorige Limburgse trainingsstag was de goesting er g

© 2019 door WV Houdierust.

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon