VTT Terheijden - aarslelijk begin, mooi einde!

Afgelopen zondag reden Suijk, Thielen, Chullo, Tom en Paul de tocht in Terheijden. Tom stond voor het eerst aan het vertrek en kwam net terug van een trainingskamp in Bali. De toch begon absoluut aarslelijk en Thielen was dan ook niet te genieten bij de stop op de helft. Hij bleef maar vloeken over de ultieme lelijkheid van deze tocht en had geen kracht voor het vervolg. Eerlijk is eerlijk… het eerste stuk was saai met vele lange stukken en zuigende gronden (absoluut een nadeel voor Suijk). Maar ook dit hoort er soms bij en er was hoop voor een beter 2e gedeelte.


Vanuit de stop werd Suijk in ieder geval gelijk gelost en bleek gelijk dat hij slechte benen in combinatie met een slechte moraal had gevonden. Na wederom een start over lange stukken kwamen we toch echt in een gedeelte terecht waar single tracks in overvloed waren. Een prachtig stuk met alleen maar pompen over de single tracks. Thielen was al een tijdje gelost, maar dit gedeelte bleek Tom toch ook wat te lastig en hij moest Paul laten gaan. Waren het de benen, de technische stroken of een combinatie van beiden? Dat antwoord zal misschien nooit eerlijk gegeven worden. Een feit: hij heeft Paul niet meer terug gezien en kwam op achterstand binnen.


Bij de finish stond Chullo inmiddels al één uur te wachten en was hierover niet heel blij. Hij had de 35 km gereden en niet de 55 km zoals de rest van de groep. Laat het een les zijn voor Chullo dat hij zijn informatiebronnen goed moet raadplegen op voorhand en vooral lekker gezamenlijk moet starten. Achteraf konden we nog snel een bruine trappist finishen alvorens snel door te gaan naar de zondagverplichtingen.


23 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

HDR hoogtestage in Limburg

20 Juli, de dag die bij vele HDR-renners al weken dik omcirkeld stond in de agenda was eindelijk daar. Ondanks de sneeuw, kou en lekke banden van de vorige Limburgse trainingsstag was de goesting er g

© 2019 door WV Houdierust.

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon