• De Thiel

VTT Woensdrecht - ‘Broodje bal’


Waar Michiel Kramer er pas in de rust naar greep, snakte onze P. Suijkerbuijk, de Sagan van het HDR peleton, al voor het eerste fluitsignaal naar een broodje vettige snack. Teleurstelling: het werd een koud broodje bal uit de koelkast van het tweede benzinestation wat we aandeden. Bij het eerste station was de diesel op. Iets later dan verwacht arriveerden we in het schitterende Woensdrecht. Daar troffen we direct de patron van het peleton, onze Chuul. We zagen de angst in zijn ogen: hij was z’n bidon met dope vergeten. Met wederom 6 lagen kleding startte hij wat eerder dan de rest (even goed inzweten).

We liepen ons favoriete pilscafe binnen: het hoefijzer. Al bij binnenkomst voelden we wat er aan zat te komen: dampende mannenaroma en een gezonde portie ‘sex met die kale’. Enfin. De tocht.


Onze eigen Cancellara, dj Paul, kampte voor de rust met een flinke portie motivatieproblemen. Hij miste zijn broeder, z’n tongworstelaar. De twee tillen elkaar elke week naar een ongekend niveau. Nu moest hij het alleen doen. Bij elk strava segment trapte hij de endeldarm uit de anus, om zich vervolgens terug te laten zakken tot de thiel. Bij het vierde segment duurde het terugzakken te lang. Hij was weg. Door de drukte konden de HDR knallers niet overal doorpakken. Tot grote frustratie van onze Sagan. Schelden en roepen tot gevolg.


Een schitterende tocht. Met een nog mooiere kroeg tot slot. Alsof het zou had moeten zijn liepen we naar binnen tijdens sex met die kale. Laten we niet zeggen dat het daarna nog 4 keer is afgespeeld. Beide paulen hadden sjans van een schele dame achter de bar. Dit kan verkeerd aflopen. Paul Elsten herpakt zich snel en is weer zichzelf. Hij besteld 2 borden bitterballen voor 6 euro. Daar heeft hij hoogst waarschijnlijk z’n penis voor moeten laten zien.


Het einde. Wat doet het elke week weer pijn. De laatste slokken Leffe. Het besef. Gelukkig is er altijd weer een nieuwe zondag. Een nieuw feest. Tot snel. Bedankt!
14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

HDR hoogtestage in Limburg

20 Juli, de dag die bij vele HDR-renners al weken dik omcirkeld stond in de agenda was eindelijk daar. Ondanks de sneeuw, kou en lekke banden van de vorige Limburgse trainingsstag was de goesting er g

© 2019 door WV Houdierust.

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon